Whitworth-Buchanan Middle School

Skip to main content
Main Menu Toggle
Bell Schedules » Activity Schedule

Activity Schedule

Activity Schedule The bell schedule for activity days (assemblies, special events, etc.).
Description / Period Start Time End Time Length
Homeroom/Connect 7:50 AM 8:00 AM 10 min
1st period 8:04 AM 8:53 AM 49 min
2nd period 8:57 AM 9:45 AM 48 min
3rd period 9:49 AM 10:38 AM 49 min
4th period 10:42 AM 11:40 AM 58 min
5th period 11:44 AM 12:42 PM 58 min
7th period 12:46 PM 1:35 PM 49 min
Activity/Rally/Assembly 1:35 PM 2:50 PM 75 min